01 Μαρτίου 2017

Η MOPAR στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης της Γενεύης έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν διάφορα αποκλειστικά αξεσουάρ για τα μοντέλα που παρουσιάζονται στην Έκθεση, τα οποία αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τη Mopar, τη μάρκα αναφοράς της Fiat Chrysler Automobiles για το aftersales. Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται μια σημαντική ποικιλία προϊόντων Mopar για την Alfa Romeo Giulietta, Giulia και Stelvio, καθώς και το Fiat 124 spider, 500X Cross και Fullback Cross. Όλα τα προϊόντα ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και δένουν αρμονικά με τα αυτοκίνητα της FCA, καθώς έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα τις σχεδιαστικές γραμμές του κάθε μοντέλου.

Αξίζει να αναφερθεί η Giulietta Veloce, με κόκκινο Alfa χρώμα, η οποία ξεχωρίζει για τα αξεσουάρ από ανθρακονήματα, όπως η πίσω αεροτομή, τα καπάκια των καθρεφτών, και άλλα στοιχεία όπως οι υπερμεγέθεις απολήξεις εξάτμισης και οι μαύρες πλαϊνές ποδιές με κόκκινο Alfa φινίρισμα. Το ίδιο απαράμιλλο στυλ διακατέχει και την Alfa Romeo Giulia, και συγκεκριμένα στην έκδοση Quadrifoglio σε κόκκινο Competizione χρώμα, το οποίο διαθέτει επίσης αξεσουάρ από ανθρακονήματα: όπως το "V" που διακοσμεί την εμπρός γρίλια, τα καπάκια των καθρεφτών, ο φωτισμός πινακίδας και ο ιδιαίτερος μοχλός ταχύτητας. Η μπλε Misano Alfa Romeo Stelvio φέρει αποκλειστικά αξεσουάρ Mopar σε σκούρο γυαλιστερό miron χρώμα, όπως το "V" της εμπρός γρίλιας, τα καπάκια των καθρεφτών, η πίσω πλαϊνή ποδιά και οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.


Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν και τη νέα έκδοση Fullback Cross στο περίπτερο της Fiat που εξοπλίζεται με υποβοηθούμενο άνοιγμα του χώρου φόρτωσης και σκαλοπάτι φόρτωσης, καθώς και την επιχρωμιωμένη πινακίδα και τα πατάκια δαπέδου από καουτσούκ. Τέλος, στην περιοχή της Fiat, τα βλέμματα συγκεντρώνει η έκδοση Europa του Fiat 124 spider, που ξεχωρίζει με τα αποκλειστικά προϊόντα Mopar, οι Vintage ζάντες αλουμινίου, τα ασημί καπάκια των καθρεφτών και το ξεχωριστό λογότυπο 124 σε κόκκινο χρώμα. Επίσης το 500X Cross συγκεντρώνει μια σειρά από προηγμένα επιχρωμιωμένα αξεσουάρ και φινίρισμα όπως τα πλαϊνά σκαλοπάτια και οι αιχμηρές λεπτομέρειες στο καπό και στα καπάκια των καθρεφτών.

 

Mopar - At your service

80 χρόνια μετά τη σύστασή της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Mopar ανανεώνει και ενισχύει την υπόσχεσή της να είναι πάντα δίπλα στους καταναλωτές, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και στις επιθυμίες τους. Με την υπογραφή "At your service" η Mopar υπογραμμίζει τον κεντρικό ρόλο του καταναλωτή στη στρατηγική προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Χάρη στην παρουσία της σε πάνω από 150 διαφορετικές χώρες και στο ευρύ και υψηλού επιπέδου δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων, η Mopar παρέχει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών, από επιλογές σε αξεσουάρ και γνήσια ανταλλακτικά μέχρι ποικιλία σε πλάνα συντήρησης και άψογη Εξυπηρέτηση Πελατών. Τα παραπάνω καθιστούν τη Mopar τον ιδανικό συνεργάτη για όλους τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της FCA.

 

Οι ψηφιακές πλατφόρμες της Mopar και το Online Booking: το aftersales ένα κλικ μακριά

Η κεντρική ιστοσελίδα της Mopar (http://www.mopar.eu) έχει αναδιαμορφωθεί περαιτέρω, με μια νέα σχεδίαση η οποία τονίζει τα aftersales προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η Mopar το ιδιοκτήτες των οχημάτων της Fiat Chrysler Automobiles vehicle owners. Το νέο περιβάλλον εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση, από όλες τις συσκευές, σε διάφορες πληροφορίες, όπως στην ιστορία της μάρκας και τα πλάνα συντήρησης, αλλά και στην πλούσια γκάμα των γνήσιων ανταλλακτικών και τις εξατομικευμένες λύσεις, στοιχεία τα οποία έχουν καταστήσει τη Mopar τη μάρκα αναφοράς της FCA στο aftersales. Επιπλέον, στην αναμορφωμένη ιστοσελίδα είναι πιο εύκολη η πλοήγηση στη γκάμα των αξεσουάρ του κάθε αυτοκινήτου, καθώς και η εύρεση του πλησιέστερου διανομέα ή συνεργείου ή ακόμα και η αναφορά προβλημάτων σε ειδική ομάδα υποστήριξης, η οποία απαντάει άμεσα στα αιτήματα των καταναλωτών. Το mopar.eu είναι διαθέσιμο στα ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Οι ιδιοκτήτες και οι χρήστες των αυτοκινήτων της FCA μπορούν να κάνουν την εγγραφή του οχήματός τους στο θεματικό πεδίο "myBrand", προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες, αποκλειστικές πληροφορίες και ειδικές προσφορές που, σε συνδυασμό με τα πρωτοποριακά εργαλεία, βελτιώνουν και κάνουν μοναδική την οδηγική εμπειρία. Σύντομα θα προστεθεί στην πλατφόρμα και η υπηρεσία Online Booking μέσω της οποίας οι πελάτες της Fiat Chrysler Automobiles θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού με ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο μέσω της online φόρμας. Η λειτουργία αυτή θα παρέχεται στους εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι θα μπορούν να δουν τα άμεσα διαθέσιμα ραντεβού σε όλους τους διανομείς. Η θεματική περιοχή "myBrand" είναι διαθέσιμη σε 16 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

 

Τελευταία βίντεο

Σύνθετη αναζήτηση

Αναζήτηση...

Από
Έως
Αναζήτηση

Σχετικες εικονες


Συνημμένα αρχεία